hannah_Enzymatic Skin Peeling_Cleansing Clay_Maskerkwast (2)

Behandelingen

Hannah Meet & Treat 

Let’s try Hannah!

De Hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van Hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

€  49,-

Hannah Xpress 

The feeling of power!

Tijdens deze  behandeling ,
de Hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het Hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

€  65,-

Hannah Xperience

The total package!

Tijdens deze behandeling wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de Hannah bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

€  95,-
gezichtsbehandeling carlijn hand

Bootcamp your skin

Voor intense en causale huidverbetering kan ik als huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

6 behandelingen                                     € 350,-
8 behandelingen                                     € 425,-

Harsen/epileren
wenkbrauwen  V.A. € 10,-
Bovenlip    € 10,-
Kin    € 10,-

 Verven
wenkbrauwen    € 10,-
wimpers    € 10,-  

Harsen
oksels    € 22,50
onderbeen en knie    € 32,50
gehele been    € 50,-
armen    € 20,-


-